U požaru u Ruskoj kuli stradao Podgoričanin

Izvor: Mondo, 26.Sep.2012, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U požaru u Ruskoj kuli stradao Podgoričanin

U požaru koji je večeras izbio u stanu jedne od zgrada Ruskih kula u podgoričkom naselju Blok 6 jedna osoba je stradala, a više je povređeno

Kako prenose podgoričke "Vijesti", u požaru je stradao Peđa Brković (29). koji je, u iznajmljenom stanu na sedmom spratu, živeo sa sestrom i majkom.

Njegova majka Nada Brković (53) je, kako se navodi, spasena i ukazana joj je pomoć u Kliničkom centru Crne Gore, a sestra navodno nije bila u stanu u trenutku požara. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Kako navode crnogorski mediji još nekoliko osoba sa sprata, na kojem je izbio požar, prebačeno u podgoričku bolnicu, ali nisu životno ugroženi.

U gašenju požara učestvovala su tri vozila podgoričke Vatrogasne službe, a na terenu su bile i ekipe policija i hitne pomoći.

(Tanjug/MONDO/Ilustracija: Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

U požaru stradao Peđa Brković, više osoba povrijeđeno

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2012

PODGORICA - U požaru koji je večeras oko 18.30 časova izbio u stanu u Ruskoj kuli u podgoričkom naselju Blok 6, poginuo je Peđa Brković, a više osoba je povrijeđeno.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.