U ZAGREBU OSVANULA JOŠ JEDNA DEGUTANTNA PORUKA UPUĆENA SRBIMA Sve ćemo vam prste slomit, a ne samo tri. Ubi Srbina

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2020, 23:18

U ZAGREBU OSVANULA JOŠ JEDNA DEGUTANTNA PORUKA UPUĆENA SRBIMA 'Sve ćemo vam prste slomit', a ne samo tri. Ubi Srbina'

"I mi Srbi u Hrvatskoj sve teže dišemo poput onog Afroamerikanca zbog kojeg je ustala cela Amerika i pridružio joj se dobar deo sveta”, rekao je Pupovac "U Vukovaru hrvatskome gradu, gradu mnogi četnici su ostavili bradu. Sve ćemo vam prste slomit', a ne samo tri. Ubi Srbina”, novi je grafit koji ie u subotu kasno posle podne osvanuo na jednoj zgradi u zagrebačkom naseju Borovje.Policija za sada nije našla onoga ko je napisao grafit na pročelju stambene zgrade, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << predsednik SNV-a Milorad Pupovac je komentarisao da Srbi u Hrvatskoj doživljavaju sve teže napade. "I mi Srbi u Hrvatskoj sve teže dišemo poput onog Afroamerikanca zbog kojeg je ustala cela Amerika i pridružio joj se dobar deo sveta”.Pozdravio je reakcije predsednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića vezano uz incident u Kustošiji, kao i dela javnosti i političara."Svaka čast i predsedniku i premijeru. Svaka čast i nekim političkim grupacijama, mahom manjima, nevladinim organizacijama, mahom manjima. Svaka čast i medijima, većini nacionalnih medija. Oni obavljaju ono što bi trebao obavljati svako, svaki građanin, svaki političar, svaka stranka. A to je - reći: 'Dosta je!', jer ovo je opasno za sve", zaključio je na kraju Milorad Pupovac u razgovoru za RTL.Postavljanje sramotnog grafita dešava se samo dva dana nakon što je skup navijača u zagrebačkom naselju Kustošija razvila transparent s porukom "Je*at ćemo srpske žene i djecu", u Ulici grada Čikaga u Borovju pojavio se sramni grafit koji poziva na nasilje prema Srbima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Još jedna preteća poruka Srbima u Zagrebu

Izvor: RTS, 13.Jun.2020

Srpsko narodno vijeće objavilo je na Tviteru još jednu sliku iz Zagreba na kojoj se vidi preteća poruka Srbima. . "U Vukovaru hrvatskome gradu, gradu mnogi četnici su ostavili bradu. Sve ćemo vam prste slomit, a ne samo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.