U Srbiji je pandemija počela ranije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Feb.2021, 16:38

U Srbiji je pandemija počela ranije

Muškarac iz Srbije (56), građevinski radnik iz Beograda preminuo je od COVID-19 10. februara 2020. godine što je deset dana pre nego što je Francuska prijavila prvi smrtni slučaj od ove bolesti u Evropi, otkrilo je istraživanje naučnika u Beogradu. Genetičar Oliver Stojković rekao je za agenciju Rojters (Reuters) da istraživanje, koje je prošle nedelje objavio časopis Frontiers in Medicine, pokazuje da se vreme pojave virusa u Srbiji može pomeriti sa marta 2020. na kraj januara ili početak...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

RSE: U Srbiji prvi smrtni slučaj usled virusa korona zabeležen 5. februara prošle godine

Izvor: Danas, 24.Feb.2021

Muškarac iz Srbije (56), građevinski radnik iz Beograda, preminuo je od Covid-19 5. februara 2020. godine, što je deset dana pre nego što je Francuska prijavila prvi smrtni slučaj od ove bolesti u Evropi, otkrilo je istraživanje naučnika u Beogradu, prenosi danas Radio slobodna Evropa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.