U Severnoj Makedoniji novih šest smrtnih slučajeva, 136 zaraženih

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jul.2020, 17:56

U Severnoj Makedoniji novih šest smrtnih slučajeva, 136 zaraženih

U Severnoj Makedoniji umrlo je još šest osoba s koronavirusom i registrovano je 136 novih slučajeva te zaraze, objavilo je danas Ministarstvo zdravlja.

U saopštenju se navodi da je ukupan broj umrlih od kovida-19 porastao na 382, a broj dijagnostikovanih slučajeva od početka epidemije na 8.111.

Takozvanih aktivnih slučajeva ima 3.526, a na respirator su priključena četiri pacijenta.

Institut za javno zdravlje registrovao je još 123 pacijenta koji >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su ozdravili, čime je broj izlečenih povećan na 4.203.

U prethodna 24 sata urađen je 991 test na prisustvo koronavirusa, a od početka epidemije ukupno 77.160, saopštilo je Ministarstvo zdravlja Severne Makedonije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.