U Republici Srpskoj 79 novozaraženih i dva smrtna slučaja

Izvor: B92, 13.Avg.2020, 13:36

U Republici Srpskoj 79 novozaraženih i dva smrtna slučaja

U poslednja 24 časa u Republici Srpskoj registrovano je 79 novih slučajeva virusa korona i dva smrtna slučaja, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje.

Radi se o 40 muških i 39 ženskih osoba, od kojih je 11 mlađe, 47 srednje, a 21 osoba starije životne dobi.

Prema mestu prebivališta, 10 osoba je iz Pala, devet iz Bijeljine, osam iz Banjaluke, šest iz Gradiške, po pet iz Doboja i Zvornika, četiri iz Teslića, i Kozarske Dubice, Mrkonjić Grada i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Prnjavora, Laktaša, Prijedora, Sokoca, Foče, Šamca, Bratunca, Broda, Dervente, Donjeg Žabara, Istočnog Novog Sarajeva, Modriče, Ribnika, Srpca, Han Pijeska i Šipova.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljena su dva smrtna slučaja kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa korona.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 5.867 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 208 osoba kod kojih je potvrđen test na ovaj virus.

U Republici Srpskoj, od virusa korona, do sada se oporavilo ukupno 3.496 osoba, a testirano je ukupno 56.280 osoba.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Republici Srpskoj 79 novozaraženih i dva smrtna slučaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2020

U poslednja 24 časa u Republici Srpskoj registrovano je 79 novih slučajeva virusa korona i dva smrtna slučaja, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje u Banjaluci...Radi se o 40 muških i 39 ženskih osoba, od kojih je 11 mlađe, 47 srednje, a 21 osoba starije životne dobi...Prema mestu prebivališta,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.