U Podgorici povređena Vanja Ćalović i njen suprug

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jun.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Podgorici povređena Vanja Ćalović i njen suprug

irektoricu nevladine organizacije MANS Vanju Ćalović u njenom stanu je teže povredio domar te organizacije, a njen suprug, glavni urednik podgoričkog "Dana" Nikola Marković, zadobio je lakše povrede.

Njih je, kao je rekao Marković rečima, fizički napao Dimitrije Ostojić, domar MANS-a, koga su angažovali za manje popravke u njihovom stanu u Podgorici , preneli su podgorički mediji.

On je naveo da su Ćalovićevoj pokidane tetive, kao i da je operisana u Kliničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << centru u Podgorici

"Ostojić je izvadio čekić sa metalnom drškom i počeo da mi preti njime. U glavu me udario keramičkom posudom, nakon čega sam izgubio svest. Udarao me rukama, a mislim i čekićem", kazao je Marković u policiji, a prenose mediji.

On je naveo da je nakon što se onesvestio, njegova supruga pokušala da zaustavi Ostojića i tada je zadobila teške povrede ruke.

“Vanji je pokidao tetive na ruci i operisana je oko sat i po. To je okarakterisano kao teška telesna povreda”, rekao je Marković.

Dodao je da je fizičkom nasrtaju Ostojića u njihovom domu prethodila rasprava oko cene za usluge.

Ostojić je zadržan u policiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.