U Kolašinu uhapšene tri državljanke Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jul.2020, 22:24

U Kolašinu uhapšene tri državljanke Srbije

Uprava policije Crne Gore je saopštila da su danas uhapšene tri državljanke Srbije "zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima".

Jedna od njih, 30-godišnja žena, bez dokumenata je bila u vozilu koje je kontrolisala policija, zajedno sa jednim muškarcem iz Podgorice, a potom je utvrđeno i da je ona policijskim službenicima saopštila pogrešan identitet.

Pored toga, kriminalističkom obradom utvrđeno je da u Kolašinu s njom borave još dve ženske osobe koje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su nađene u jednom ugostiteljskom objektu društvu sa "bezbednosno interesantnim licima" iz Kolašina i Mojkovca.

Te dve žene su dovedene u Odeljenje bezbednosti Kolašin gde je utvrđen njihov identitet, a imaju 21 i 46 dodina, i obe su iz Srbije.

Takođe je utvrđeno da njih dve nemaju evidentiran prelazak državne granice, kao ni prijavljen boravak u Crnoj Gori.

Državni tužilac je odlučio da su sve tri izvršile krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti. Zato su lišene slobode i uz krivičnu prijavu su privedene tužiocu koji je doneo rešenje o njihovom zadržavanju do 72 sata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.