U Keniji poginulo najmanje deset policajaca

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jun.2019, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Keniji poginulo najmanje deset policajaca

Najmanje deset kenijskih policajaca poginulo je kada je vozilo kojim su putovali naletjelo na improvizovanu eksplozivnu napravu postavljenu u oblasti Vadžir, nedaleko od granice sa Somalijom, izjavili su zvaničnici. Poginuli su policajci koji su tragali za ekstremistima odgovornim za otmicu pripadnika rezervnih snaga policije. Policija je juče saopštila da su napadači, za koje se sumnja da su iz somalijske terorističke organizacije Al Šebab, upali u centar Konton u oblasti Vadžir Ist i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kenija: Poginulo najmanje 10 policajaca

Izvor: Blic, 16.Jun.2019, 00:02

Najmanje deset kenijskih policajaca poginulo je kada je vozilo kojim su putovali naletelo na improvizovanu eksplozivnu napravu postavljenu u oblasti Vadžir, nedaleko od granice sa Somalijom, izjavili su danas zvaničnici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.