U Italiji zaplijenjen njemački brod, uskoro iskrcavanje migranata

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Sep.2019, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Italiji zaplijenjen njemački brod, uskoro iskrcavanje migranata

Italijanska policija zaplijenila je njemački brod za spasavanje migranata "Eleonor" sa 104 osobe, koje će se uskoro iskrcati nakon osam dana provedenih na moru, saopštio je neimenovani portparol policije, prenosi Rojters. Kapetan broda Klaus-Peter Rajš ranije je odredio kurs u smjeru sicilijanskog ostrva Pocalo, što je dovelo do novog spora između spasilaca i italijanskog ministra unutrašnjih poslova Matea Salvinija, koji je prošle sedmice zabranio njemačkom brodu da uđe u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Italijanska policija oduzela nemački brod sa migrantima

Izvor: RTS, 02.Sep.2019

. Italijanska policija oduzela je nemački brod za spašavanje migranata, koji je zaglavljen na moru već nedelju dana sa više od 100 migranata, saopštio je portparol policije.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.