U INAT svima koji RAZBIJAJU vozila sa SRPSKIM TABLAMA

Izvor: Mondo, 10.Jul.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"U INAT svima koji RAZBIJAJU vozila sa SRPSKIM TABLAMA"

Dalmacija se često predstavlja kao mesto na kojem se ne tolerišu oni drugi i drugačiji, a mediji najčešće prenose slučajeve razbijanja automobila sa srpskim registracijama, piše Index.

Foto: MONDO/Goran Sivački ilustracija

Da bi suživot i tolerancija doneli predivne promene, pokazao je snimak iz Splita, kada je u saobraćajnoj gužvi vozač automobila beogradskih tablica stao da bi pomogao čoveku da pokrene svoja kola, navodi hrvatski portal.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
"Kako je svaki radni dan ujutro velika gužva na ulazu, tako se dogodilo da je jedan automobil prokuvao - i ono što je zanimljivo je da je to primetio vozač 'pežoa' beogradskih registracija, koji se odmah zaustavio da pomogne čoveku da pokrene automobil", ispričao je čitalac Indeksa, ističući da je snimak poslao "u inat svima koji razbijaju automobile sa srpskim registracijama po Splitu i Dalmaciji".

Dubrovnik: Deca uništila tablice SRB

Izvor portala koji je poslao video snimak, napominje da kad, je potrebna pomoć na putu, nije važno da li je neko Srbin ili Hrvat.

Video pogledajte OVDE.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.