U Hrvatskoj 7 novozaraženih, dvoje preminulo

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Maj.2020, 14:36

U Hrvatskoj 7 novozaraženih, dvoje preminulo

Unazad 24 sata u Hrvatskoj je zabilježeno sedam novooboljelih, tako da je ukupni broj oboljelih 2.119, izvijestio je ministar zdravstva Vili Beroš na redovitoj konferenciji za novinare Nacionalnog stožera Civilne zaštite u Zagrebu. Preminule su dvije osobe, muškarci u dobi od 88 i 96 godina u koprivničkoj bolnici, obojica sa opsežnim kroničnim bolestima. Nijedan od njih nije bio na respiratoru. Izliječena je 1.601 osoba, i to unazad 24 sata njih 41. Na bolničkom liječenju je 206...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

HNK: Nema pozitivnih na virus korona

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2020

U Univerzitetskoj kliničkoj bolnici Mostar u posljednja 24 časa na virus korona testirano je 239 uzoraka iz Hercegovačko-neretvanskog kantona i nijedan nije pozitivan, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare kantonalnog Štaba civilne zaštite.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.