U Crnoj Gori preminulo još deset osoba, više od 400 novozaraženih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Sep.2021, 16:46

U Crnoj Gori preminulo još deset osoba, više od 400 novozaraženih

U Crnoj Gori je 425 novoinficiranih korona virusom, dok je od posledica pandemije preminulo deset osoba, saopštio je 20. septembra Institut za javno zdravlje (IJZ). Trenutno je 8.116 aktivnih slučajeva COVID-19, najviše u Podgorici, skoro tri hiljade. Iz IJZ su saopštili i da je od početka avgusta u Crnoj Gori preminulo devet osoba od dvadesete do trideset devete godine, te da su svi bili nevakcinisani. "U Crnoj Gori je 86,5 odsto od ukupnog broja preminulih od 4.maja, kada je počela...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U Zrenjaninu 966 aktivnih slučajeva

Izvor: Danas, 21.Sep.2021, 14:32

Zavod za javno zdravlje Zrenjanin je saopštio da je u proteklih sedam dana, u periodu od 14. do 20. septembra, u Srednjobanatskom okrugu registrovano 757 novoobolelih od virusa korona.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.