Izvor: RTS, 29.Avg.2020, 15:52

Oružje i eksploziv pronađeni u kampu Kljajevića luka

Crnogorska policija na Đurđevića Tari kod Pljevalja, pronašla je veću količinu eksploziva, oružja i municije. Dve osobe su uhapšene.
Iz Uprave policije je Vijestima rečeno da su u Kampu Kljajevića luka pronašli nešto više od pet kilograma eksploziva, tačnije 5,367.

U saopštenju Uprave policije Crne Gore navodi se da je pljevaljska policija uhapsila dve osobe zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno držanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oružja i eksplozivnih materija.
"Postupajući po naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Pljevljima, policija je izvršila pretres stambenih, poslovnih, pomoćnih i objekata za rentiranje koji se nalaze na porodičnom imanju koje koriste Đ. K. (46), S. K. (49) i M. J. (50)", dodaje se u saopštenju.
Ističe se da je pronađeno šest pušaka, revolver, pištolj, 239 komada municije različite vrste i kalibra, oko 5,5 kilograma eksploziva, pet kapisli i dva sporogoreća štapina.
"Krivična prijava je podneta protiv Đ.K. i S.K. i oni su lišeni slobode, nakon saslušanja kod nadležnog tužioca određeno im je zadržavanje do 72 sata", zaključuje se u saopštenju.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Crna Gora: U kampu pronađeno više od pet tona eksploziva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2020

Veća količina eksploziva, oružja i municije pronađena je pretresom u kampu Kljajevića luka u Đurđevića Tari, saopšteno je nezvanično Vijestima iz Uprave policije Crne Gore...U Kampu Kljajevića luka pronađeno je 5,367 kilograma eksploziva...Prema saznanjima Vijesti, najmanje jedna osoba privedena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.