Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Mar.2020, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U BiH stupila na snagu odluka o zabrani ulaska stranih državljana

Na graničnim prelazima u BiH danas nije dozvoljen ulazak za pet stranih državljana - četvoro državljana Srbije i jednog rumunskog državljanina, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Terenskim kancelarijama Granične policije BiH sinoć je dostavljena odluka Saveta ministara BiH o zabrani ulaska strancima u BiH, kako bi se umanjile posledice pandemije korona virusa.

Primena te odluke počela je jutros.

Iz ove zabrane su izuzeti zdravstveni radnici, osobe >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kojima je potrebno lečenje, prekogranični radnici, službe i timovi civilne zaštite, pripadnici snaga NATO-a i drugih zemalja partnerstva za mir, kao i NATO štaba u BiH, osobe s boravkom u BiH, osobe koje su u tranzitu kroz BiH bez zadržavanja i osobe koje imaju izdatu dozvolu od Saveta ministara BiH.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.