U BiH četiri nove žrtve koronavirusa, 90 novoobolelih

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jul.2020, 17:12

U BiH četiri nove žrtve koronavirusa, 90 novoobolelih

U poslednja 24 časa u BiH su od posledica koronavirusa preminule četiri osobe, tri iz Federacije BiH i jedna iz Republike Srpske.

Broj žrtava u BiH od početka pandemije porastao je na 226.

U poslednja 24 časa u BiH je registrovano 90 novih slučajeva koronavirusa, od čega u Federaciji BiH 71 i u Republici Srpskoj 19.

Prema podacima Federalnog zavoda za javno zdravstvo u protekla 24 časa u Federaciji BiH testiran je 421 uzorak, od kojih je 71 pozitivan >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na Kovid-19.

Novi slučajevi registrovani su u Tuzlanskom, Zeničko-dobojskom, Hercegovačko-neretvanskom, Srednjobosanskom, Unsko-sanskom, Bosansko-podrinjskom, Posavskom i Kantonu Sarajevo.

U pоslеdnjа 24 čаsа u Institutu zа јаvnо zdrаvstvо RS tеstirаno je 110 lаbоrаtоriјskih uzоrаkа, а nоvi koronavirus pоtvrđеn је kоd 19 оsоba u Rеpublici Srpskој, saopštio je ovaj Institut.

Najviše novozaraženih je iz Banjaluke 13, osoba, tri osobe su iz Prnjаvоrа i pо јеdnа iz Kоzаrskе Dubicе, Kоtоr Vаrоšа i Knеžеvа.

Ukupan broj zaraženih od početka pandemije u BiH 6981, a od bolesti se oporavilo 3179 osoba, saopštilo je Ministarstvo za civilne poslove BiH.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREMINULE TRI STARIJE OSOBE U Federaciji BiH 139 pozitivnih na korona virus

Izvor: Blic, 14.Jul.2020, 13:17

U protekla 24 časa, u Federaciji BiH testirano je 1.166 uzoraka, od kojih je 139 pozitivno na COVID-19, podaci su Zavoda za javno zdravlje FBiH. Novi slučajevi registrovani su u Tuzlanskom, Zeničko-dobojskom, Hercegovačko-neretvanskom, Zapadnohercegovačkom, Srednjobosanskom, Bosansko-podrinjskom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.