U BiH 910 novozaraženih, 26 preminulo

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Mar.2021, 15:05

U BiH 910 novozaraženih, 26 preminulo

Tokom posljednja 24 sata u bosanskohercegovačkom entitetu Federaciji Bosne i Hercegovine (FBiH) je 577 novozaraženih, u drugom entitetu Republici Srpskoj (RS) 323, a u Brčko distriktu deset novooboljelih od COVID-a 19. Preminulo je 26 osoba i to 19 iz FBiH, šest iz RS-a i jedna iz Brčko distrikta. Zavodu za javno zdravstvo FBiH prijavljeno je 3.248 uzoraka, od kojih je 577 pozitivno na SARS-CoV-2. Prijavljeno je 19 smrtnih ishoda. Novi slučajevi zaraze registrirani su u svim kantonima u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U Brčko distriktu preminula jedna osoba, deset novozaraženih

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2021

BRČKO - U Brčkom je od posljedica virusa korona preminula starija žena, dok je registrovano 10 zaraženih, od 22 analize u posljednja 24 časa, saopšteno je iz Štaba za zaštitu i spasavanje distrikta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.