U Banjaluci otkazane sve novogodišnje manifestacije

Izvor: Vesti-online.com, 31.Dec.2018, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Banjaluci otkazane sve novogodišnje manifestacije

Prvi put od rata Banjaluka će u novogodišnjoj noći biti nema, jer su sve manifestacije - i dečje i novogodišnji koncerti - otkazani zbog, pre svega, bezbednosti učesnika, turista i građana.

To je poručio danas gradonačelnik Banjaluke, Igor Radojčić, na vanrednoj konferenciji za novinare, a nakon sinoćnjih događa u tom gradu tokom i nakon mitinga “Pravda za Davida”, čije održavanje je bilo odobreno.

- Neka tu tišinu shvate oni koji treba da reše slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Dragičević, neka shvate organi vlasti koji čine ili ne čine da se taj slučaj reši i neka čuju Banjalučini i razmišle da Ii nam treba lep i dobar grad da u njemu živimo i zajedno radimo - rekao je Radojčić.

Gradonačenik je kazao i da duboko veruje u ovaj grad, koji, kako je rekao imam veliku šansu za razvoj, mnogo veću nego neki drugi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Otkazani svi novogodišnji koncerti u Banjaluci

Izvor: Beta, 31.Dec.2018

Gradonačelnik Igor Radojičić je rekao da su svi koncerti koji su bili planirani za proslavu Nove godine otkazani."Banjaluka će prvi put od rata ostati nema. Neka tu tišinu shvate oni koji treba da reše slučaj Dragičević. I gradjani da razmisle da li im treba lep i dobar grad", kazao je Radojičić...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.