Tuzlanka tuži ginekologe zbog oduzete nevinosti tokom pregleda

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2014, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuzlanka tuži ginekologe zbog oduzete nevinosti tokom pregleda

Jedna Tuzlanka pokrenula sudski spor protiv Univerzitetsko kliničkog centra Tuzla zbog toga što je, prema njenim tvrdnjama, silovana medicinskim predmetom za vreme ginekološkog pregleda.

Nisu verovali da je nevina sa 35 godina

Žena od 35 godina je, kako tvrdi, tokom pregleda izgubila nevinost i sad ima ozbiljne traume. Kaže da joj je nanesen fizički i psihički bol.

 

Do defloracije je, navodno, došlo tako što je ginekolog napravio grešku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i primenio neadekvatan postupak, neshvatajući ozbiljno njeno upozorenje da je još devica.

 

Tuzlanka je nalaz, na kojem zasniva tužbu, dobila u Republici Srpskoj jer lekari u Tuzlanskom kantonu nisu bili spremni da idu protiv svojih kolega. Slučaj je na sudu, a do sada je održano nekoliko ročišta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.