Izvor: OkRadio.rs, 10.Avg.2014, 11:26 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Trijumf pirotskog roštilja
U Pirotu je u restoranu hotela „Stadion“ sinoć održan treći po redu „festival majstora pirotskog roštilja“ na kome je svoje umeće u spravljanju roštilja pokazalo dvanaest roštiljdžija iz pirotskog kraja. Zaključak i takmičara i žirija je da je tajna izvanrednog ukusa pirotskog roštilja u tome što se u ovom gradu roštilj pravi – samo od mesa. Upravo izvanredan roštilj razlog je zbog koga ogroman broj turista iz zemlje, ali i inostranstva, posebno iz Bugarske posećuje pirotske kafane. Član žirija ove manifestacije filip Ćirić, koji je u široj javnosti postao poznat kao član žirija u rijaliti-šou programu „Moja kuhinja moja...
Tajna pirotskog roštilja – samo meso
Izvor: Dzungla.org, 10.Avg.2014
U Pirotu je u restoranu hotela „Stadion“ sinoć održan treći po redu „Festival majstora pirotskog roštilja“ na kome je svoje umeće u spravljanju roštilja pokazalo dvanaest roštiljdžija iz pirotskog kraja. Zaključak i takmičara i žirija je da je tajna izvanrednog ukusa pirotskog roštilja...
U čemu je tajna pirotskog roštilja!?
Izvor: Press, 10.Avg.2014
Zaključak i takmičara i žirija je da je tajna izvanrednog ukusa pirotskog roštilja u tome što se u ovom gradu roštilj pravi - samo od mesa...Upravo izvanredan roštilj razlog je zbog koga ogroman broj turista iz zemlje, ali i inostranstva, posebno iz Bugarske posećuje pirotske kafane...Član žirija...