Tragedija na Prokoškom jezeru! Prevrnuo se čamac sa mladićima, jedan se utopio!

Izvor: BKTV News, 22.Jul.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija na Prokoškom jezeru! Prevrnuo se čamac sa mladićima, jedan se utopio!

Muškarac S. N. (38) iz Fojnice stradao je danas pri prevrtanju čamca na Prokoškom jezeru.

Iz MUP Srednjo-bosanskog kantona je potvrđeno da im je nesreća prijavljena oko 14.30, te da je na mesto događaja upućena patrola policije, kao i ronioci iz Zeničko-dobojskog kantona, koji će biti angažovani na traženju tela utopljenika.

Masovna tuča na Ohridskom jezeru, povređeno nekoliko osoba!

Prema informacijama s lica mesta grupa od nekoliko mladića, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koji su najverovatnije bili pod dejstvom alkohola, čamcem su se vozili po jezeru, skakali i ludirali. U jednom trenutku, kada su bili na sredini jezera, prevrnuli su čamac. Svi su krenuli plivati ka obali, a mladić, koji nije znao plivati, kratko se zadržao na mestu gde se prevrnuo čamac, nekoliko puta je pokušao izroniti, nakon čega je nestao pod vodom, piše Faktor.ba.

U MUP Srednjo-bosanskog kantona je potvrđeno da im je nesreća prijavljena oko 14.30, te da je na mesto događaja upućena patrola policije, kao i ronioci iz Zeničko-dobojskog kantona, koji će biti angažovani na traženju tela utopljenika.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.