Tragedija! Poginuo zaposleni gradske čistoće, pregazio ga kamion!

Izvor: BKTV News, 23.Jan.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija! Poginuo zaposleni gradske čistoće, pregazio ga kamion!

Radnik zagrebačke gradske čistoće nastradao je kada ga je vozač kamiona vozeći u rikverc pregazio.

“Nisam čula nikakvu buku nego kad sam pogledala kroz prozor videla sam kamion i čoveka ispred njega kako leži i mrda nogom. Istrčala sam van do vozača kamiona i rekla mu da dođe sa mnom po deke i jastuke da se radnik ne nahladi dodatno do dolaska Hitne, ali nije hteo da napusti mesto nesreće", kaže jedna od očevidaca nesreće.

Ona dodaje da se vozač tresao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << k'o šibica i bio je sav izbezumljen.

"Drhtavim glasom nekom je govorio na telefon: 'Trebam Hitnu. Brzo! Radnik je stradao...” rekla je za Jutarnji list stanarka novozagrebačkog Odranskog Obreža.

Na mestu nesreće vrlo brzo pojavio se i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić zajedno sa savetnikom za bezbednost Joškom Morićem.

Ujedno, Zagrebački holding d.o.o. i poslovnica Čistoća izrazili su duboko žaljenje i saučešće porodicii stradalog radnika pritom napominjući kako se poštuju svi zakonski propisi vezano za zaštitu na radu te da se nesrećni događaj nije mogao predvideti.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.