Tragedija: Dečak poginuo na sankanju

Izvor: BKTV News, 11.Jan.2017, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija: Dečak poginuo na sankanju

Dete je dovezeno u lokalni dom zdravlja s teškim povredama, ali uprkos trudu tamošnjih lekara nisu uspeli da mu spasu život.

Devetogodišnji dečak E.H. poginuo je danas tokom sankanja u mestu Kaćuni kod Busovače, nakon što je podleteo pod automobil.

- Dečak je odmah prevezen u bolnicu u Novoj Bili, ali je ubrzo podlegao povredama - rekao je za portal "Dnevni avaz" portparol MUP-a Srednjobosanskog kantona Rusmir Prohan.

On je potvrdio da je policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << prijavljeno da je devetogodišnjak dovezen u Dom zdravlja Kaćuni s teškim telesnim povredama.

Prohan kaže da su službenici kriminalističke policije izvršili uviđaj na mestu događaja, a dežurni tužilac naložio je da se uradi obdukcija tela preminulog kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Za volanom "golfa dva" bio je R.J. (33) iz Busovače.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak se s vršnjacima sankao uz put Lugovi-Kaćuni, kada se danas oko 13 časova dogodila tragedija.

Prema tvrdnjama svedoka, osnovac se spuštao niz put kada je u jednom trenutku podleteo pod automobil koji je nailazio ovim putem, prenosi portal "Avaz".

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.