Tinejdžeri uhapšeni zbog ubistva mladića u Sarajevu

Izvor: RTS, 26.Avg.2019, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžeri uhapšeni zbog ubistva mladića u Sarajevu

Dve maloletne osobe uhapšene su zbog sumnje da su učestvovale u tuči u kojoj je ubijen je mladić iz Sarajeva.
MUP Kantona Sarajevo saopštio je da je u tuči više osoba na Teheranskom trgu u opštini Novi Grad ubijen je 21-godišnji R. O. iz Sarajeva.
"Također, u navedenoj tuči jedno maloljetno lice rođeno 2001. godine je zadobilo povrede, a ljekarska pomoć mu je ukazana u KCU u Sarajevu", navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se u saopštenju.
Iz MUP-a su istakli kako su zbog sumnje da su učestvovale u tuči uhapšene dve maloletne osobe, stare 17 i 16 godina.
"Uviđaj su obavili tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak medicinske struke. Nakon završene kriminalističke obrade, lica lišena slobode će uz izvještaj biti predata u nadležnost Kantonalnom tužilaštvu", ističe se u saopštenju MUP-a Kantona Sarajevo.
Iz MUP-a dodaju u da s obzirom da su lica lišena slobode maloletnici, zbog zaštite interesa dece i maloletnika u krivičnom postupku nisu u mogućnosti da saopšte više informacija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog ubistva mladića u Sarajevu uhapšene dve osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2019

Zbog sumnje da su učestvovali u tuči u Sarajevu u kojoj je jedna osoba ubijena uhapšene su dve maloletne osobe, stare 17 i 16 godina, navodi se u saopštenju MUP-a Kantona Sarajevo...Kako se navodi, posle tuče više osoba na Teheranskom trgu, ubijen je 21-godišnji R. O. iz Sarajeva, prenose Nezavisne...Mediji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.