Izvor: B92, 26.Jul.2009, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes kod Bijeljine

Banjaluka -- U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Bijeljine jutros rano poginula su četiri lica, a jedno je teže povređeno, saopšteno iz bijeljinskog Centra javne bezbednosti.

Nesreća se desila na magistralnom putu Bijeljina-Pavlovića most, na obilaznici oko grada u 2 sata i 45 minuta, kada su se sudarila dva automobila. U nesreći su poginuli 22-godišnji vozač automobila marke "džeta" čiji su inicijali M.A., i vozač automobila "zastava" 40-godišnji V. N, kao i putnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u automobilu J. K. i Z. K, dok je suvozač G. D. teško povređen.

Automobil "Zastava 10" registrovan je u Rumi, a svi putnici u ovom automobilu su meštani Stare Pazove.

Dežurni tužilac bijeljinskog Okružnog tužilaštva Merisa Nurkić vodi istragu i za sada nisu poznati uzroci ove teške saobraćajne nesreće.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bijeljina: Četiri lica poginula, jedno povrijeđeno u udesu

Izvor: Cafe.ba, 26.Jul.2009

Četiri lica su poginula, a jedno teže povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na magistralnom putu Bijeljina - Pavlovića most na obilaznici oko grada. Iz Centra javne bezbijednosti Bijeljina saopšteno je da je u 2 časa i 45 minuta došlo do sudara dva putnička...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.