TUGA: Mališan se udavio u dekinom naručju

Izvor: Mondo, 09.Avg.2016, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA: Mališan se udavio u dekinom naručju

Enes Mustafa (2) iz skopskog prigradskog sela Čento udavio se u dekinom naručju u velikom naletu bujice koja je zahvatila ovo područje Makedonije.

Foto: AP Photo/ Dragan Perkovski

Makedoniju je pre dva dana pogodilo snažno nevreme u kom je život izgubila 21 osoba, dok se šestoro vodi kao nestalo.

Bajram Mustafa (83) je sa unukom pokušao da pobegne, ali ih je voda neverovatnom brzinom potopila. Čento je obavijen u crno.

"Preteško je da govorimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << o tome. Jedino što možemo da kažemo jeste da su zajedno stradali dok ga je deka držao u naručju ", kažu za "Kurir" u opštini Gazibaba.

Adil Keri Jusuf priča da je njegovog komšiju pogodila tragedija.

"Došli su kolima, zagrmelo je. Za 12 sekundi bilo je vode do krova. U "golfu" je bilo četvoro dece, majka i baba. Drugi komšija je izvlačio jedno po jedno i uspeo je da spase troje. Jedno, nažalost nije...Baku su sutradan našli u kanalu, udavljenu. Za majkom se još uvek traga",  ispričao je za list Jusuf.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.