TRAGEDIJA! Pao ringišpil, povređeno devetoro

Izvor: Mondo, 21.Jul.2017, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA! Pao ringišpil, povređeno devetoro

Devet osoba, od čega dvoje dece, povređeno je prilikom pada ringišpila u Posušju, potvrđeno je novinarima u MUP-u Zapadnohercegovačkog kantona.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Nesreća se dogodila sinoć u 23.30 sati na manifestaciji "Ilijino brdo", a uzrok još nije poznat.

"Policiji je taj događaj prijavljen oko ponoći, a Tužilaštvo Zapadnohercegovačkog kantona naložilo je sprovođenje daljih istražnih radnji koje će dovesti do uzroka pada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i odgovornih osoba", rečeo je novinarima u MUP-u.

Drama u Jaši Tomiću: U vožnji se raspao ringišpil

Prema nezvaničnim informacijama, niko nije zadobio povrede opasne po život.

Povrijeđeni su prvo zbrinuti u Domu zdravlja Posušje, a potom i u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pao ringišpil u Posušju, devet osoba povređeno

Izvor: N1 televizija, 21.Jul.2017

Na lokalitetu Ilijino brdo u Posušju, u zapadnoj Hercegovini, u četvrtak nešto pre ponoći došlo je do pada ringišpila pri čemu je povređeno devet osoba, od kojih dve maloletne..."Dve su osobe uhapšene zbog sumnje da su počinile krivično delo izazivanja opšte opasnosti", kazao je za portparol...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.