Sudar tramvaja u Zagrebu, ima povređenih

Izvor: Mondo, 10.Jan.2013, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar tramvaja u Zagrebu, ima povređenih

U centru Zagreba danas su se sudarila dva tramvaja, nakon čega su četiri osobe "završile" na klinici "Rebro", dok ih je najmanje 20 zatražilo lekarsku pomoć.

Prema prvim informacijama nesreća se dogodila u trenutku kada se stari tramvaj broj sedam "zakucao" u zadnji deo nove niskopodne "četvorke".

Spekuliše se, prenose lokalni mediji, da je sudar uzrokovalo otkazivanje kočnica strare "sedmice", ali predstavnik ZET-a Tomislav Jurić takve navode nije hteo da komentariše.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Budući da je vozač nakon nesreće kratko bio bez svesti još ne znamo šta se zapravo dogodilo. Na terenu su naše intervenetne ekipe i tehnička kontrola koja će obaviti pregled", precizirao je Jurić.

(Tanjug, foto: Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Više povređenih u sudaru dva tramvaja u Zagrebu

Izvor: Radio 021, 10.Jan.2013

Dva tramvaja sudarila su se danas u centru Zagreba, nakon čega su četiri osobe "završile" na klinici "Rebro", dok ih je najmanje 20 zatražilo lekarsku pomoć.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.