Sudar dva trajekta u zadarskoj luci, srećom nema povređenih

Izvor: BKTV News, 23.Apr.2017, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar dva trajekta u zadarskoj luci, srećom nema povređenih

U novoj zadarskoj luci Gaženica sudarila su se dva jadrolinijska trajekta "SIS" i "Jurij Dalmatinac", prilikom čega nije bilo povređenih, ali je načinjena materijalna šteta, prenose hrvatski mediji.

Do sudara je došlo u subotu uveče, kada su trajektu "SIS" prilikom isplovljavanja otkazali motori, ali je nastavio da se kreće prema trajektu "Juraj Dalmatinac" koji je bio privezan, piše zadarski.hr, a prenosi Jutarnji list.

U Gaženici prilikom isplovljavanja trajekt >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Sis se zabio u Jurja Dalmatinca! https://t.co/b0ZNN1BECr

Kako se navodi, SIS je pri udaru svojom rampom probio oplatu drugog trajekta.

Niko od putnika nije povređen i oni su drugim brodom prebačeni na svoja odredišta.

Povodom ovog incidenta niko se od zvaničnih službi poput Ministarstva pomorstva ili Lučke kapetanije nije oglasio, a više informacija očekuje se nakon uviđaja, navode hrvatski mediji.

Panika u Mostaru! Čuveni tržni centar u potpunosti izgoreo, odjekivale i eksplozije! (VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.