Izvor: B92, 19.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Subotić ne stoji iza marine"

Podgorica -- Bivši premijer Crne Gore Milo Đukanović izjavio da iza gradnje velike marine u Budvi ne stoji srpski biznismen Stanko Subotić.

Đukanović je podgoričkoj televizji "In" rekao da ni on lično nema veze s tim projektom koji predviđa povezivanje budvanskog Starog grada i ostrva Sveti Nikola. On je kazao da bi bio "srećan" kada bi mogao da učestvuje u izgradnji tog kompleksa, čija je vrednost, kako je naveo, oko milijardu evra, ali da to daleko prevazilazi njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << finansijske mogućnosti.

Bivši crnogorski premijer je rekao da je jedino prisustvovao prezentaciji projekta izgradnje marine čuvenog francuskog arhitekte, za koji je rekao da mu se "vrlo dopao". Za taj plan tek se traži investitor, kazao je Đukanović i demantovao pisanje medija da je na sastanku sa Subotićem i Svetozarom Marovićem već dogovorena izgradnja kompleksa.

"Ne opterećuje me ko će biti investitor, a vrlo bi me obradovalo da se javi neki koji će biti spreman da u Crnu Goru uloži milijardu evra", istakao je Đukanović i dodao da moderne marine treba da budu znak raspoznavanja Crne Gore.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.