Stravičan požar: Vatrena stihija progutala pijacu u Tuzli, detonacije odjekivale okolnim naseljima (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 05.Maj.2017, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravičan požar: Vatrena stihija progutala pijacu u Tuzli, detonacije odjekivale okolnim naseljima (VIDEO)

U velikom požaru koji je u četrvrtak oko ponoći izbio na buvljoj pijaci u Tuzli, poznatijoj kako Hametova pijaca, nije bilo povređenih, ali je pričinjena je milionaska materijalna šteta.

Građani su mogli da vide gust crni dim i plamen, a detonacije su odjekivale okolnim tuzlanskim naseljima. Desetine građana okupilo se na raskrsnici u naselju Stupine i s nevericom su gledali kako požar guta pijacu i radna mesta.

Istraga će pokazati tačan uzrok požara kao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i kolika šteta je naneta, ali nema sumnje da je reč o milionskim iznosima i što je najtragičnije gubitku nekoliko desetina radnih mesta.

Prema pisanju Avaza, u požaru nije bilo povređenih.

Krvavi pir u Goraždu šokirao javnost! Ubio majku, očuha i babu sekirom!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.