Stotine Sarajlija, nakon pogibije liječnice, traže veću sigurnost na ulicama

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Maj.2023, 18:40

Stotine Sarajlija, nakon pogibije liječnice, traže veću sigurnost na ulicama

Nekoliko stotina građana okupilo se u nedjelju, 28. maja u centralnoj sarajevskoj ulici Maršala Tita nakon što je dvije noći ranije u saobraćajnoj nesreći poginula 25-godišnja liječnica Azra Spahić. U nesreći su teško povrijeđene S.A. (1997.) i S.E. (2002.). Automobil, kojim je upravljao 26-godišnji Armin Berberović, udario je 26. maja tri pješakinje dok su prelazile preko pješačkog prelaza. Berberović je uhapšen, a Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo je objavio da nije imao...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protesti u Sarajevu zbog saobraćajne nesreće u kojoj je stradala mlada doktorka

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Maj.2023

Veliki broj građana Sarajeva okupio se večeras u Titovoj ulici u Sarajevu, gde su položili cveće i odali poštu 26-godišnjoj doktorki Azri Spahić, koja je poginula kada je nju i njene dve prijateljice pokosio automobil kojim je upravljao Armin Berberović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.