Šta govori obeležavanje Oluje u Prijedoru?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Avg.2023, 07:54

Šta govori obeležavanje 'Oluje' u Prijedoru?

Drska komemorativna farsa – tako obeležavanje godišnjice "Oluje" u Prijedoru vidi Marko Milosavljević iz nevladine Inicijative mladih za ljudska prava u Beogradu. Vlasti Srbije i bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska (RS), kao i Srpska pravoslavna crkva, obeležiće 4. avgusta Dan sećanja na stradale i prognane Srbe u hrvatskoj akciji "Oluja" u Prijedoru u Bosni i Hercegovini. Prijedor je grad u RS-u u kome su tokom rata 90-ih godina srpske snage počinile brojne...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Šta govori obeležavanje „Oluje“ u Prijedoru?

Izvor: Danas, 03.Avg.2023

Drska komemorativna farsa – tako obeležavanje godišnjice "Oluje" u Prijedoru vidi Marko Milosavljević iz nevladine Inicijative mladih za ljudska prava u Beogradu, piše Radio Slobodna Evropa (RSE).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.