Srpski povratnici dali svoje iskaze nakon napada zbog parking mesta

Izvor: B92, 28.Avg.2019, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski povratnici dali svoje iskaze nakon napada zbog parking mesta

Zagreb -- Srpski povratnik koji je prošle sedmice bio napadnut zbog parking mesta u Viškovu i njegova supruga, dali su svoje iskaze.

Nakon što su hrvatski mediji preneli da se Arsić i supruga nisu pojavili u devet sati kada je trebalo da budu poslednji svedoci pred Opštinskim državnim tužilaštvom, sat i po kasnije došla je informacija kako su Arsić i supruga ipak došli na ispitivanje i da ono traje, prenosi Index.

Ipak, hrvatski Jutarnji list prenosi da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Arsić iskaz dao od svoje kuće, i navodi da je "srpski povratnik koji je optužio Matka Škalameru za napad otišao na put, nije ni trebalo danas da dođe u Državno tužilaštvo, ali su zato tužitelji došli kod njega kući".

"Pustite čoveka iz pritvora, ima divnog sina," rekao je Arsić, prema pisnju Jutarnjeg Lista.

Mediji tvrde da postoji video snimak ovog incidenta za koji advokati osumnjičenog tvrde da isključuje svaku odgovornost njihovog klijenta, Škalamere.

Škalamera je privreden zbog sumnje da je pretio i naneo telesne povrede srpskom povratniku.

Arsić je izjavio da ga je Škalamera vređao na nacionalnoj osnovi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.