Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi pljačkali stanove u Crnoj Gori

D.M. (30) iz Pančeva i B.B (27) iz Obrenovca uhapšeni su u Podgorici zbog sumnje da su opljačkali 16 stanova u Podgorici i jedan u Kotoru, piše “Blic“.

Crnogorska Uprava policije saopštila je da su prilikom pretresa stana, koji su osumnjičeni iznajmili u Ulici Vasa Raičkovića u Podgorici, pronađeni ukradeni laptopi, zlatni i "svarovski" nakit, ženske tašne, satovi, bižuterija, patike, jakne i ostala garderoba.

Iz policije navode da su osumnjičeni često >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << menjali mesto stanovanja u Podgorici, a u Crnoj Gori borave od avgusta.

Dvojica uhapšenih su osumnjičeni su da su krali u svim delovima grada, a uglavnom su pljačkali stanove na prvom spratu. Policija proverava da li ukradene stvari potiču iz do sada prijavljenih krađa.

Oni su od ranije poznati srpskoj i crnogorskoj policiji i predati su tužilaštvu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.