Špirić: Dobro za Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Špirić: Dobro za Srbiju

BANJA LUKA - Predsedavajući Saveta ministara BiH i visoki funkcioner Saveza nezavisnih socijaldemokrata Nikola Špirić ističe da je za Srbiju dobro vođstvo liste koju vodi predsednik Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić.

Reagujući na rezultate vanrednih izbora u Srbiji, Špirić ukazuje da su izbori pokazali duboku poltičku podeljenost u Srbiji, što će, kako je konstatovao, građani te zemlje godinama plaćati.

"U svakom slučaju pobedniku izbora >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << treba čestitati i što pre preći na formiranje nove vlade Srbije", kazao je Špirić i dodao da se sada i pozicija i opozicija nalaze u nezavidnom položaju.

I predsednik Partije demokratskog progresa Mladen Ivanić kaže da su izbori veliki uspeh za Borisa Tadića i njegovu listu, ali dodaje da još nije sve završeno, jer je nepoznanica ko će formirati vladu Srbije.

Za lidera opozicione Srpske demokratske stranke Mladena Bosića rezultati izbora su iznenađenje, tim pre što su i predizborne ankete pokazivale drugačije.

Prema njegovim rečima treba sačekati da se vidi koji je zbir i ko može da sastavi vladu Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.