Izvor: B92, 11.Mar.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg i u regionu

Beograd -- Snežna mećava, koja je juče pogodila Sloveniju, dovela je do potpunog kolapsa saobraćaja na svim pravcima u toj zemlji.

Saobraćajne nezgode prouzrokovale su višečasovne zastoje, pa je tako kod Novog Mesta, gotovo četiri sata bio blokiran saobraćaj iz pravca Ljubljane ka Zagrebu. Jedan od osnovnih razloga saobraćajnih nezgoda nije bila samo brza vožnja, već i nemarnost vozača, koji su krenuli na put bez zimskih pneumatika.

Na autoputu Zagreb-Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << situacija je bila nešto bolja. Veći broj ekipa radio je cele noći na raščišćavanju snega, ali je zbog stalnih padavina saobraćaj bio usporen, a brzina ograničena na 60 km na čas.

Za vozače koji nisu poštovali ograničenje, bili su zaduženi presretači hrvatske saobraćajne policije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.