Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Nov.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažno nevreme pogodilo Crnu Goru

Snažno nevreme ponovo je danas zahvatilo Crnu Goru, poplavljene su kuće a saobraćaj na nekim od ključnih regionalnih puteva je zatvoren.

Jaka kiša praćena vetrom pada u celoj Crnoj Gori a ulice i prizemen kuće su poplavljene u skoro svim gradovima.

Prema dostupnim podacima najugroženiji su Herceg Novi i Nikšić.

Vatrogasac Duško Peković iz nikšićke službe spašavanja kazao je Javnom servisu da su na terenu jutros od četiri sata, menjajući se >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u smenama. Imali su, kaže, veliki broj intervencija.

"Ljudi zovu sa svake strane, zaglavljeni, poplavljeni podrumi", rekao je Peković.

U Herceg Novom su poplavljene prizemne prostorije kuća i poslovnih objekata, a magistralni put je na mnogim mestima izložen bujičnim vodama. Saobraćaj za sve kategorije vozila obustavljen je na nekoliko puteva.

Saobraćaj je obustavljen na putu Podgorica–Kolašin, u mestu Lugovi pre Crkvina, zatim na putu Kolašin–Mojkovac, u mestu Sjerogošte, zbog ogromne količine mulja.

Saobraćaj je, takođe, obustavljen na putu Mojkovac – Đurđevića Tara zbog odrona.

Pojedini kruzeri su odustali od uplovaljanja u luku Kotor zbog jakog nevremena.

Snažno nevreme pogodilo je Crnu Goru i pre dva dana kada je veći deo države bio bez struje satima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Snažno nevreme pogodilo Crnu Goru

Izvor: Danas, 06.Nov.2019

Snažno nevrijeme ponovo je jutros zahvatilo Crnu Goru, poplavljene su kuće a saobraćaj na nekim od ključnih regionalnih puteva je zatvoren. Članak Snažno nevreme pogodilo Crnu Goru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.