Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2023, 15:36

Šmit poništio zakone Skupštine Republike Srpske i nametnuo izmene Krivičnog zakona BiH

Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit odlučio je danas da poništi zakone koje je Narodna skupština Republike Srpske nedavno donela i nametne izmene krivičnog zakona BiH na način da se radnje kojim se narušava ustavni poredak države tretiraju kao krivično delo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠMIT NAMETNUO IZMENE KRIVIČNOG ZAKONA BiH: "Oni koji pokušavaju da sruše ustavni poredak moraju biti procesuirani"

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023

On je istakao da politički predstavnici u RS-u pokušavaju da ugroze vladavinu prava i stvore haos..Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit odlučio je danas da poništi zakone koje je Narodna skupština Republike Srpske nedavno donela i nametne izmene krivičnog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.