Smenjen gradonačelnik Brčkog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Mar.2023, 14:09

Smenjen gradonačelnik Brčkog

Skupština Brčko distrikta razrešila je danas na vanrednoj sednici dužnosti gradonačelnika Esada Kadrića iz Stranke demokratske akcije (SDA).

Zahtev za smenu Kadrića podnelo je sedam poslanika iz Stranke za BiH, SBB-a, SDP-a, NiP-a i nezavisni poslanik iz romske nacionalne manjine.

Kao razlog za smenu su naveli to da Distrikt nije na stepenu razvoja na kojem bi trebalo da bude.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smenjen je

Izvor: B92, 15.Mar.2023

Skupština Brčko distrikta razrešila je danas na vanrednoj sednici dužnosti gradonačelnika Eseda Kadrića iz Stranke demokratske akcije (SDA)...Zahtev za smenu Kadrića podnelo je sedam poslanika iz Stranke za BiH, SBB-a, SDP-a, NiP-a i nezavisni poslanik iz romske nacionalne manjine...Kao razlog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.