Slovenija, državljani Srbije uhapšeni posle potere

Izvor: RTS, 12.Sep.2019, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenija, državljani Srbije uhapšeni posle potere

Dvojica državljana Srbije uhapšeni su nakon potere od desetak kilometara u Sloveniji zbog sumnje da su krijumčarili 12 migranata.
Slovenačka policija je pokušala da zaustavi automobil u okolini grada Ljutomera na severoistoku Slovenije, ali je vozač nastavio da vozi velikom brzinom ka auto-putu, saopštila je Policijska uprava Murske Sobote.
Policajci su krenuli u poteru, koja se završila kada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je automobil kojim je upravljao jedan od Srba udario u policijski automobil i zakucao se u bankinu na auto-putu.
Kako prenosi STA, u automobilu je pronađeno 10 Pakistanaca i dva Indusa sakrivena iza zadnjeg sedišta.
Suvozač je pobegao iz automobila, ali su ga policajci pronašli.
Oba srpska državljanina su pritvorena i biće optužena za krijumčarenje ilegalnih migranata, za šta je zaprećena kazna do pet godina zatvora.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.