Slovenački ministar privrede podneo ostavku

Izvor: Studio B, 18.Okt.2014, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenački ministar privrede podneo ostavku

Slovenački ministar privrede Jožef Petrovič danas je podneo ostavku nakon izveštaja o njegovom nezakonitom poslovanju u kompaniji DZS u kojoj je bio direktor.

Petrovič je na funkciji ministra proveo manje od mesec dana, prenela je slovenačka agencija STA.

On je saopštio da je podneo ostavku nakon konsultacija sa premijerom Mirom Cerarom, ali da to ne znači da priznaje da je učinio bilo šta loše.

Petrovič je kazao da je odlučio da podnese ostavku >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << "kako bi mogao da na miru dokaže da nije uradio to za šta ga mediji optužuju", navodi STA.

Cerar je prihvatio ostavku ministra "sa žaljenjem" i izrazio uverenje da će Petrovič dokazati da nije nezakonito poslovao, navedeno je u saopštenju premijerovog kabineta.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.