Slovenačka policija našla 46 migranata u kombiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Sep.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenačka policija našla 46 migranata u kombiju

Policija u severoistočnoj Sloveniji saopštila je danas da je 40 migranata pronađeno natrpano u jednom kombiju, a da je još šest koji nisu mogli da uđu u vozilo pronađeno u obližnjoj šumi.

U saopštenju policije koje je prenela slovenačka novinska agencija STA navodi se da je vozač kombija priveden, a jedan putnik kombija prebačen u bolnicu.

Policija je navela da su pronađeni migranti iz Pakistna, Avganistana i Indije. Veruje se da su ušli u Sloveniju iz >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Hrvatske, tako da su vraćeni u Hrvatsku.

Kako podseća agencija AP, hiljade migranata blokirane su na Balkanu dok pokušavaju da stignu u zapadnu Evropu rutom koja ih vodi iz Bosne i Srbije u Hrvatsku, zatim u Sloveniju i dalje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.