Skoplje, i advokat napustio Katicu Janevu

Izvor: RTS, 03.Sep.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skoplje, i advokat napustio Katicu Janevu

Advokat Stevan Pavleski je otkazao saradnju nekadašnjoj šefici specijalnog tužilaštva Katici Janevoj, nekoliko dana uoči odluke parlamentarnog odbora o njenoj smeni sa mesta tužiteljke.
Pavleski je otkazao saradnju Janevoj zbog sukoba interesa, jer već zastupa Cvetana Pandelevskog, jednog od optuženih u aferi "Imperija", a neposredno posle privođenja Janeve tvrdio je da će je zastupati u daljem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << postupku.

Janeva se od sredine avgusta nalazi u pritvoru zbog sumnje da je uzimala mito od makedonskih biznismena optuženih u aferi "Imperija". Kao posrednik u ovoj reketaškoj aferi, osumnjičen je Bojan Jovanovski, nekadašnja rijaliti zvezda poznata pod nadimkom Boki 13.
Prilikom pretresa, iz kuće Katice Janeve odnesen je nameštaj vredan 5.000 evra koji je, navodno, dobila na poklon od jednog od optuženih tajkuna. Ukupno, optuženi su Jovanovskom dali više od milion evra.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SUKOB INTERESA: Advokat otkazao Katici Janevoj punomoćje

Izvor: Kurir, 03.Sep.2019

Advokat Stevan Pavleski otkazao je punomoćje bivšoj šefici Specijalnog tužilaštva Katici Janevoj, koju je zastupao u slučaju "Reket".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.