Skok bez aplauza povodom 30. godišnjice rušenja Starog mosta u Mostaru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Nov.2023, 11:55

'Skok bez aplauza' povodom 30. godišnjice rušenja Starog mosta u Mostaru

Harun Bajgović, član Kluba skakača u vodu "Mostari", skočio je "bez aplauza" u četvrtak sa Starog mosta u rijeku Neretvu, povodom obilježavanja 30. godišnjice njegovog rušenja. Stari most u Mostaru je srušen 9. novembra 1993. godine granatama Hrvatskog vijeća obrane (HVO), a obnovljen 2004. i tada je uvršten na spisak Svjetske kulturne baštine UNESCO-a. Na Starom mostu su se u četvrtak okupili učenici osnovnih i srednjih škola, te studenti univerziteta "Džemal...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

‘Skok bez aplauza’ povodom 30. godišnjice rušenja Starog mosta u Mostaru

Izvor: Danas, 09.Nov.2023

Harun Bajgović, član Kluba skakača u vodu "Mostari", skočio je "bez aplauza" u četvrtak sa Starog mosta u reku Neretvu, povodom obeležavanja 30. godišnjice njegovog rušenja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.