Silovana u kafiću, u samom centru Podgorice

Izvor: Mondo, 29.Jun.2017, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silovana u kafiću, u samom centru Podgorice

Podgorička policija uhapsila je muškarca E.F. (45) iz Novog Pazara, osumnjičenog da je jutros silovao tridesetogodišnju ženu u jednom lokalu u samom centru grada.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Iz crnogorske Uprave policije saopšteno je da je osumnjičeni E.F. uhapšen danas na Trgu nezavisnosti u Podgorici, zbog silovanja u kafiću "Šekspir" u Njegoševoj ulici.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je E.F. kao gost ranije dolazio u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << lokal, te da je znao da je žena, koja je tamo zaposlena, u ranim jutarnjim časovima obično sama", navodi se u saopštenju.

On je jutros, kako se sumnja, oko 7.00 časova ušao u lokal u kojem je žena bila sama, zaključao vrata sa unutrašnje strane, silovao je i pobegao.

Bivšem vaterpolisti tri godine zbog silovanja

Službenici Centra bezbednosti Podgorica odmah po prijavi događaja reagovali su i zahvaljujući dobrom opisu izvršioca ubrzo su pronašli E.F. i uhapsili ga, navodi se u saopštenju.

Silovanoj ženi je ubrzo po dolasku policije pružena medicinska pomoć u zdravstvenoj ustanovi.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Novopazarac silovao ženu u kafiću u centru Podgorice, pa pobegao!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2017

Policija je danas uhapsila Elvira Ferikaca (45) iz Novog Pazara zbog sumnje da je jutros silovao 30-godišnju ženu, radnicu u kafiću Shakespeare u Njegoševoj ulici u Podgorici...Kako su kazali iz Uprave policije, Ferikaca je kao gost ranije dolazio u ovaj lokal znajući da je silovana radnica obično...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.