Selo gori, baba se češlja

Izvor: B92, 29.Okt.2020, 13:50

"Selo gori, baba se češlja"

Sarajevo -- Narodnom izrekom "Selo gori, baba se češlja", bivši lider SDP BiH Zlatko Lagumdžija kritikovao je bošnjačkog i hrvatskog člana Predsedništva BiH.

Šefik Džaferović i Željko Komšić danas u Beču otvaraju počasni konzulat BiH.

Lagumdžija je na svom Tviter nalogu Džaferoviću i Komšiću poručio da se "ovako nešto nije desilo u istoriji" zemlje.

"Istorijski događaj - ovako nešto se nije desilo u istoriji naše države. Nova tužna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slika naše spoljne politike i nedostatka svesti o vremenu i prostoru u kojem živimo. 'Baba se češlja, a selo gori'! Sve mi je jasno samo se još Džaferoviću čudim", napisao je Lagumdžija.

U izjavi za sarajevski portal Klix, Lagumdžija je rekao da nikada ranije nije bila praksa da počasni konzulat negde otvaraju dva člana Predsedništva.

Ocenjuje i da je, posebno u aktuelnom trenutku, napravljen pogrešan odabir prioriteta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.