Saznati nešto dva meseca posle znači da je to neko dva meseca držao u fioci

Izvor: B92, 27.Nov.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Saznati nešto dva meseca posle znači da je to neko dva meseca držao u fioci"

Zagreb -- Predsednički kandidat, pevač Miroslav Škoro, izjavio je da nema dovoljno podataka o slučaju švercera oružja u helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva.

Škoro je istakao da je, ipak, indikatino to što se o tome saznalo post festum.

"Saznati nešto dva meseca posle znači da je to neko dva meseca držao u fioci. Ako su smenjeni oni koji su to zataškavali, onda je pravda učinjena", rekao je Škoro prilikom obilaska štanda na kojem su skupljaju potpisi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za podršku njegovoj kandidaturi na zagrebačkom Cvetnom trgu, prenela je Hina.

Škoro tvrdi da je već prvog dana prikupio potrebnih 10.000 potpisa, ali će ih, kazao je, predati u skladu sa zakonom.

Komentarišući to što je predsednica Kolinda Grabar Kitarović često sa iseljenicima i koliko joj njihovi glasovi mogu pomoći da bude ponovo izabrana, Škoro je rekao da Hrvati u iseljeništvu poslednjih 20 godina imaju velikih problema u ostvarivanju svojih biračkih prava, te dodao da će, kada bude izabran za pedsednika, predložiti promenu izbornog zakona koji je prema iseljenicima izuzetno nepravedan.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.