Savčić uložio žalbu

Izvor: B92, 11.Avg.2021, 14:09

Savčić uložio žalbu

Advokat Miodrag Stojanović potvrdio je da je danas uložio žalbu na rešenje Suda BiH kojim je određen pritvor generalu Milomiru Savčiću, prenela je RTRS.

Savčiću je na predlog Tužilaštva BiH određena mera pritvora zbog bojazni da će uništiti, sakriti, izmeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove važne za krivični postupak, koji se protiv njega vodi u tom sudu, kao i zbog naročitih okolnosti koje ukazuju da će ometati krivični postupak uticajem na svedoke, saučesnike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili prikrivače, a ne zbog opasnosti od bekstva.

Mera pritvora po ovom rešenju može trajati najduže tri godine računajući od dana potvrđivanja optužnice, odnosno do 13. januara 2023. godine ili do drugačije odluke Suda, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Savčićeva odbrana uložila žalbu na pritvor

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2021

SARAJEVO - Advokat Miodrag Stojanović potvrdio je Srni da je danas uložio žalbu na rješenje Suda BiH kojim je određen pritvor njegovom branjeniku generalu Milomiru Savčiću zbog kršenja mjera zabrane.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.