Sarajevo: Ubijena dvojica policajaca!

Izvor: Mondo, 26.Okt.2018, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo: Ubijena dvojica policajaca!

U pucnjavi u sarajevskom naselju Alipašino polje ubijena su dvojica policajaca. Napadači pucali pri pokušaju krađe automobila "golf šest".

Foto: MONDO/Samir Cacan

Jedan policajac je preminuo na licu mesta, dok je drugi živ prebačen u bolnicu, ali je uprkos naporima lekara ipak podlegao povredama, piše Klix.ba.

Prema nezvaničnim informacijama, policajci su stradali u razmeni vatre između policije i kradljivaca automobila u C fazi Alipašinog polja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u blizini tržnog centra "Bingo".

Na ovoj lokaciji nalazi se veliki broj pripadnika MUP-a Sarajevskog kantona koji su blokirali kompletno naselje, a saobraćaj je trenutno obustavljen.

ZASEDA: Dva policajca ranjena kod Despotovca

Kradljivci, koji su pucali na policajce, pokušali su da ukradu automobil "golf šest".

Stanari ulica Bosanska i Geteova proveli su besanu noć svedočeći vatrenom obračunu, kada su "automafijaši" pucali na policiju.

"Oko pola četiri ujutro čuo se pucanj, a potom rafalna paljba kao da pucaju petarde. Potom je počela galama i neko je viknuo 'ubiše policajca'. Ubrzo su se čule sirene, policije je bilo svuda. Od tada je sve blokirano", kazala je za Klix stanarka koja živi u zgradi kod koje se odvila drama.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani Sarajeva uznemireni, čuli pojedinačnu pa rafalnu paljbu

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2018

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Alipašino Polje, u Opštini Novi Grad, nakon obračuna sa automafijom jedan policajac je ubijen dok je drugi teško ranjen.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.