Sarajevo: Muškarac se razneo bombom

Izvor: S media, 15.Okt.2011, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo: Muškarac se razneo bombom

Stariji muškarac razneo se bombom danas u Sarajevu, na autobuskoj stanici u sarajevskom naselju Dobrinja 4, prenose sarajevski mediji.

Policija je dojavu o tome da se stariji muškarac razneo bombom u centru Sarajeva dobila oko 11 sati.

Policiji je javljeno oko 11 sati da se muškarac razneo bombom u ulici Esada Pašalića

Na mesto događaja ubrzo su stigle policijske ekipe i ekipa Hitne pomoći, ali lekari su mogli samo da konstatuju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << smrt.

Nastavnica se ubila zbog učenika

Bežeći pred policijom pucao sebi u glavu!

Valjevo: Bolničke kamere snimile samoubistvo!

Portal Sarajevo-x.com nezvanično saznaje da je reč o S.P. koji je navodno izašao iz taksija, seo pored stuba, stavio bombu ispod sebe i razneo se.

Komšije su rekle da je Pavlović bio miran i povučen čovek, ali da je bolovao od teške bolesti i da je to možda jedan od razloga zbog kojih se odlučio na samoubistvo.

(sarajevo-x)FOTO:sarajevo-x

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.